Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 740 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.02.2023
Prodej na Slovensko končí!
Náš eshop kvůli slovenské legislativě o nakládání s odpady s okamžitou platností přestává přijímat objednávky na Slovensko. Pokud zákazník ze Slovensk... číst celé
30.01.2023
SACKFABRIK - Orlická továrna pytlíků
Nově najdete b naší nabídce stylařské pytlíky na sváču do práce, a taky pytlíky proti vlhkosti do Vašeho auta, nebo trezoru :) číst celé
29.11.2022
Nová značka: Textilfabrik Erlitz
Textilfabrik Erlitz, neboli Orlická Textilní Továrna v Žamberku. Název i logo této textilní značky odkazuje na velkou textiláckou tradici ve většině m... číst celé
Zobrazit všechny novinky
ČESNEK!

...opravdu česnek...

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Rychlost, cena a kvalita?

Kde jsme zapikaní?

Čs. Armády 747, 564 01 Žamberk

cca 71 hodin pěší chůze od I.P. Pavlova (stanice metra C)

Kontakty
Můj pracovní telefon:
...když to nezvedám, jsem u strojů :)
VŠECHNY VÝROBKY V TOMTO ESHOPU JSOU VYRÁBĚNY NA ZAKÁZKU a proto není všechno hned. Podrobnosti v sekci NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY (FAQ). KOPYRAJT ORAJT! (c)2015-2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz